Održane radionice Bezbroj razloga za sreću – Happiness boost

Na kraju najdepresivnijeg mjeseca u godini , od 27.1. do 31.1. 2021. Inkubator sreće kroz projekt Bezbroj razloga za sreću koji je ovoga puta nosio naslov Happiness boost okupio je online sve zaljubljenike u osobni razvoj.

Sudionici su pet dana, svako veče uživali u radionicama stručnih suradnica portala.

Program je otvorila urednica Danijela Medaković s dubokim opuštanjem tijela EFT metodom pri čemu je poseban naglasak stavljen na disanje kao najvažniju ulogu tijela.

Nakon toga, drugoga dana programa Nataša Vrsaljko Alić podijelila je vježbu osvještavanja tijela, jer onoga trenutka kada smo svjesni tijela nalazimo se u trenutku. Jer kada se nalazimo u trenutku sve je dobro.

U petak, trećeg dana programa Helena Fjorović je sudionicama predstavila set pitanja iz Access consciousness -a koji pomažu kreiranju osjećaja sreće i zadovoljstva. Svi su ih prihvatili s oduševljenjem i krenuli kreirati novu rutinu.

Aleksandra Ivanac obradila je temu koja nam je svima potrebna, kako se pobrinuti za sebe i kako sebe staviti na prvo mjesto. Sljedećeg dana nastao je ovaj tekst
Trebamo li se, na prvom mjestu, pobrinuti za sebe?

Program je zatvorila Dina Balić vježbama iz pozitivne inteligencije koje su namijenjene jačanju mudraca, onog divnog dijela nas koji svi imamo ali ga često sabotiramo.

Ideja i vizija programa su ponuditi metode relaksacije i osobnog razvoja online potpuno besplatno a praćenje su ovoga puta omogućili Školska knjiga, Linea snella, EmoLab i Laurus slow spa.

Ako smo te zainteresirali s ovim divnim temama pozivamo te da nas pratiš i dalje i uključiš se sljedeći puta Bezbroj razloga za sreću. Jer ipak svi mi u životu želimo samo jedno, biti sretni, zar ne?

Pročitaj još:
Svestranost – da ili ne?
Kako sam jedva preživjela prekid i što mi je rekla moja terapeutica
Kako voditi sebe i druge – 6 vježbi koje vam mogu pomoći unaprijediti emocionalnu inteligenciju