Politika privatnosti

Zadnje ažuriranje 2. travnja 2024
Datum stupanja na snagu 2. travnja 2024

Ova Pravila o privatnosti opisuju pravila INKUBATOR SREĆE, Vodirova ulica 1, Zagrebačka 10000, Hrvatska, e-mail: [email protected], telefon: +385 95 5488805 o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite naše web stranici ( https://www.inkubatorsrece.hr/ ). (usluga”). Pristupom ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ukoliko ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate niti koristite uslugu.
Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez ikakve prethodne obavijesti i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na usluzi. Revidirana Pravila stupaju na snagu 180 dana od kada se revidirana Pravila objave u Usluzi, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Kako koristimo vaše podatke:
Podatke koje prikupljamo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

Marketing/Promocija
Ako želimo koristiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, pitat ćemo vas za privolu i koristit ćemo vaše podatke tek nakon što primimo vaš pristanak i tada, samo u svrhu(e) za koju dajemo privolu osim ako se od nas ne zahtijeva da učinimo drugačije zakon.

Vaša prava:
Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo na pristup i ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničiti ili usprotiviti se aktivnoj obradi vaših podataka, zatražiti od nas da podijelimo (prenesemo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povlačenje bilo kakvog pristanka koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe zakonskom tijelu i takva druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na [email protected]. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.
Možete se isključiti iz izravne marketinške komunikacije ili profiliranja koje provodimo u marketinške svrhe tako da nam pišete na [email protected].
Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete privolu za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići itd.
Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku kolačića.

Sigurnost:
Sigurnost vaših podataka važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete i vi to činite na vlastitu odgovornost.

Veze trećih strana i korištenje vaših podataka:
Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ova Pravila o privatnosti ne odnose se na politiku privatnosti i druge prakse bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojim web mjestom ili uslugom koja može biti dostupna putem poveznice na usluzi. Toplo vam savjetujemo da pregledate politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Službenik za žalbe/zaštitu podataka:
Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su dostupni kod nas, možete se obratiti našem službeniku za pritužbe na adresu INKUBATOR SREĆE, Vodirova ulica 1, e-mail: [email protected]. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.