Održan 2. Sjeti se sebe vikend retreat!

U netaknutoj prirodi Like od 29.05. do 31.05. 2020. održan je vikend retreat “Sjeti se sebe” u camping resortu Big bear.

Vikend je započeo veselo, čašicom dobrodošlice za sve sudionice s knjigom, blokovima i motivacijskim plakatom.

Prva radionica je bila balasniranje energije s tibetanskom zdjelom i potpuno opuštanje. Najčešći komentar je bio :”Ovo me baš istodobno i umirilo i probudilo”.

Subotnje jutro otvorila je body instruktorica Ivana Kolić Jović, vlasnica Centra za kreativan pokret RekreatIvana iz Rijeke vježbama istezanja. Ivana je sudionice kroz predavanje Važnost stopala u nastavku podučila zašto su stopala važna, na što paziti da bi kretanje, tijelo, mišići i cijeli tjelesni sustav bili u balansu.

Danijela Medaković, urednica portala, EFT praktičarka i Poy praktičarka nastavila je u dobrom ritmu s radionicom Otpusti kočnice do unutarnjeg zadovoljstva kroz EFT metodu. A popodne zaključila s Poy radionicom “Kreiram idealno ja”.

Večer i počinak su sudionice dočekale sa meditacijom fokusiranom na zdjelično dno i disanje.

Vikend je u nedjelju službeno zatvoren integracijom kroz EFT i Poy alate “Kreiram idealno ja” nakon čega su polaznice krenule na izlete na Plitvička jezera i Rasoke, po svojim vlastitim odabirima.

Zahvaljujemo se svim sudionicama, divnom osoblju Camping resorta Big bear i radosno najavljujemo 3. vikend retreat Sjeti se sebe na istom mjestu od 2.10. -4.10. 2020. za koji se možete predbilježiti već danas na [email protected]