Upoznaj nas- Helena Fjorović

Kako bi nas bolje upoznala svaki tjedan predstavljamo jednu suradnicu portala.

Svaku ćemo pitati 3 ista pitanja.

  1. Što je za tebe sreća?
  2. Što radiš svakoga dana kako bi usrećila sebe?
  3. Kako usrećuješ i inspiriraš druge?

Danas te u poznajemo s Helenom Fjorović, vlasnicom Linea snella Jug i osobom koja je stvorila koncept reprogramiranje.com.hr na kojem pomaže ženama da uzmu svoj život u svoje ruke.

1.Što je, Helena, za tebe sreća?

Za mene je sreća kada s osmijehom počinjem dan, kada sam zahvalna na zdravlju, ljepoti, poslu, djeci, ljubavi, divnim prijateljicama, djelatnicama, klijenticama i predivnom i podržavajućem partneru.

2.Što radiš svakoga dana kako bi usrećila sebe?

Svakog dana pronalazim razlog za slavlje. Svaki dan sam ljubazna prema sebi i prema svim ljudima koje sretnem i trenutak bez osmijeha smatram izgubljenim trenutkom.

3.Kako usrećuješ i inspiriraš druge?

Vjerujem da inspiriram druge, uglavnom žene kroz svoju priču, kroz svoj život u kojem pokazujem i dokazujem da možeš imati sve: i ljubav i posao i divne prijatelje i “ovce” i novce. Da jedno ne isključuje drugo i da smo zavrijedili uživati obilje na svim područjima vlastitog života. I za kraj, ono što živim i prenosim drugima je to da sami kreiramo svoj život i život koji sada živimo je odraz svih naših misli, osjećaja i akcija. To nikako ne znači da bi se trebali kriviti ako nešto nije kako bi željeli. Nismo krivi, ali smo odgovorni za svoj život. A kad znamo da smo odgovorni, onda ono što nam se ne sviđa možemo i mijenjati.