Pozitivan dan -konferencija pozitivnih misli, ideja i energije

Inkubator sreće organizira Pozitivan dan!

U ovom tmurnom razdoblju, što vremenski, što uslijed svih mogućih događaja oko nas Inkubator sreće u suradnji sa suradnicama organizira Pozitivan dan!

Cilj konferencije je potaknuti, motivirati, dati nove ideje i alate za osobni rast i razvoj.

Stručnjakinje s različitih područja skupile su svoje znanje i iskustvo i osmislile niz praktičnih radionica koje omogućuju pozitivniji pogled na život i pozitivniji način života.

Konferencija se održava u Zagrebu, u hotelu Hilton Garden Inn, 14.11.2020. uživo i putem live streama u realnom vremenu online.

Kroz temu samopouzdanja kroz koju će nas provesti Aleksandra Ivanac, preko pozitivne inteligencije s Dinom Balić, panel rasprave s temom utječe li sreća na zdravlje ili zdravlje na sreću u kojoj će svoja iskustva i stavove izložiti Anamarija Pažin Morović, Ivana Kolić Jović i Helena Fjorović, do toga kako upravljati svojim emocijama čemu će nas poučiti Nataša Vrsaljko Alić i psihologije prehrane koju će pokriti Anđela Jelić. Konferenciju završavamo s temom Sreća i novac koju će pokriti Kristina Ercegović nakon čega slijede bogate nagrade naših pokrovitelja.

Naši pokrovitelji Bubamara, Oriflame, Školska knjiga, Beletra, Linea Snella i Monax Estetic pobrinuli su se za bogate nagrade, a Centar Sretan dan, Neverbalna komunikacija i Institut za management za mnoštvo povoljnih edukacija.

Na medijskoj podršci zahvaljujemo Brendfulness, Žene i novac, Femisfera, Poduzetnik.biz, Čitaj knjigu, Samopozitivno.com, Hrvatski radio drugi program

Ulaznice, detaljan raspored te sve dodatne informacije potražite na http://pozitivandan.com/

Veselimo se Pozitivnom danu.