Points of you® – kreativni alat za osobni razvoj

Jesi li čula onu rečenicu da su svi odgovori u tebi i da sve odgovore na sva pitanja znaš?

Points of you® je alat koji će ti to i omogućiti.

Početna točka ovog alata je PAUZA.

Tek kada staneš, udahneš, izdahneš možeš vidjeti vidjeti gdje si, gdje je tvoja točka gledišta SADA. A jedini trenutak koji imamo je onaj sada.

Points of you® ne nudi gotova rješenje, ne predviđa ništa. Points of you® putem pitanja otvara nove poglede na dosadašnju situaciji i omogućava svjesnije kreiranje onoga što u budućnosti želiš.

Druga točke je ŠIRENJE PERSPEKTIVE.

Putem asocijacija koje u tebi izaziva određena fotografija, otvaranjem novih perspektiva i novih načina razmišljanja ovaj alat ti omogućuje da riješiš nešto što te koči, a znaš i sama da je odgovor u tebi .

Treća je FOKUS.

Stavljajući svoju pažnju i energiju na ono što želiš riješiti omogućava ti da svjesno utošiš vrijeme na to što želiš, što će ti pomoći da te oplemeni i od tebe stvori ono što želiš.

Zadnja točka je AKCIJA.

Bez akcije nema ničega, tek kada smo na nju spremni promjene se počinju događati u svijetu oko nas. Postoje brojni načini kako da ostvariš neki cilj, kako da nešto kreiraš a ti vidiš samo ono što u tvom iskustvu već postoji.

Points of you® ti otvara druge poglede, dolazi do onoga što već imaš u sebi samo je od svakodnevne buke oko tebe nečujno.

Moj prvi susret s ovim alatom bio je u sklopu jedne konferencije o osobnom razvoju i oduševio me na prvu. Pružio mi je duboke uvide u moj trenutni problem i došla sam do najboljeg mogućeg rješenja za mene osobno, a u skladu sa svim mojim osobnim vrijednostima.

Tu je rasla moja želja za većim upoznavanjem pa sam prvom prilikom upisala edukaciju.

I kada god radim s POY alatom klijenti su oduševljeni.