Neroznanost preporuča: slušanjem ove pjesme smanjite tjeskobu za do 65%

Sigurno znaš da je u današnjem užurbanom životu najvažnije paziti na stres s kojim se svakoga dana suočavaš.

Kada stvari na poslu i u tvom osobnom životu postanu teške (a svakome se to dogodi prije ili kasnije) svatko poseže za metodama, tehnikama i raznim drugim alatima kako bi se smanjila stresna reakcija.

Dijelimo s tobom jednu glazbenu poslasticu koja dokazano smanjuje stres i pomoći će ti da se osjećaš smirenije i bolje.

Naime, prema dr. Davidu Lewis- Hodgonsu iz Mindlab Internatinal koji je proveo istraživanje utjecaja glazbe na smanjenje tjeskobe i stresa ova pjesma je stvorila veću opuštenost od bilo koje druge glazbe testirane do sada. Slušanje ove pjesme rezultiralo je nevjerojatnim 65% smanjenjem osjećaja tjeskobe kod ispitanika.

Pjesma je nastala u suradnji Marconi Uniona sa zvučnim terapeutima tako da njene pravilno raspoređene harmonije, ritmovi i basovi pomažu usporavanju rada srca, snižavaju krvnog tlaka i smanjuju lučenje kortizola.

Kada je u današnje vrijeme riječ o smanjenju stresa, to treba biti prioritet jer sve veći broj istraživanja pokazuje da stres povećava rizik od srčanih oboljenja, pretilosti, depresije, astme i još mnogih drugih oboljenja.

Još je tu i nekoliko zabrinjavajućih istraživanja provedenih na Stanfordu i Hravardu koja su pokazala da je stres na poslu u Americi češći uzrok smrti nego što su to dijabetes, Alzheimer i gripa zajedno.

U ovom dobu bombardiranja stresom sa raznih strana, znanstenici su složni oko jednoga.

Ako želiš da ti um i tijelo traju moraš ih naučiti odmoriti.

Kako je ova pjesma kod mnogih slušatelja prilikom istraživanja dovela do pospanosti i opuštanja mišića, dr. David savjetuje da je ne slušate dok vozite jer može biti opasno.

Ali svakako ju pustite barem jednom prije spavanja.