Uvijek postoji svjetlo na kraju tunela- poruka je autorice Lee Brezar u novom romanu „Ogledala“

Život piše surove priče, no uvijek postoji svjetlo na kraju tunela – poruka je autorice Lee Brezar nakon promocije novog romana „Ogledala“

Treći u nizu roman autorice Lee Brezar, „Ogledala“, kojeg je Sandra Pocrnić Mlakar, urednica i vlasnica Beletre proglasila njenim najvještijim literarnim djelom do sada, priča realne i surove priče koje pozivaju na osobnu promjenu. Na predstavljanju romana održanom 16. lipnja u intimnom i toplom ambijentu novoosnovane srednje škole Epohe u Zagrebu uz podršku Avona, tražio se stolac više.

Njen roman nudi čitatelju priče petero likova, temeljenih na arhetipovima, čiji se životni putovi suptilno dotiču, a time i mijenjaju. „Težimo obazrivosti i razumijevanju, jer jednim pogledom ili stiskom ruke možemo potaknuti promjenu u nečijem životu.“, poručila je Lea okupljenima. Reakcije zainteresirane publike pokazale su da njena poruka pada na plodno tlo.

„Rijetki su autori, oni svjetski ili regionalni, koji su pokazali da su kadri napisati kvalitetno djelo u toliko žanrova. Lein široki opus djela, od poezije, priručnika, pa do romana, dokazuje njenu vještinu.“, izjavila je Alis Marić, blogerica i influencerica koja stoji iza portala Čitaj knjigu, a potvrdili su i ostali gosti.

Na predstavljaju su kao gosti sudjelovali, uz Alis Marić i Sandru Pocrnić Mlakar, i Zrinka Jezdić, clin. aromath. i autorica knjige Arhetipovi esencijalnih ulja, te Lucija Josipović, voditeljica oglašavanja i odnosa s javnošću Avona. Avon je svima okupljenima osigurao poklone iznenađenja.

Komentari publike i gostiju potvrdili su kako su gorke priče prezentirane u romanu, kao i likovi koji ih nose, zaista ogledala u kojima čitatelj ogleda vlastiti život.

Lea Brezar je rođena 1977. godine u Zagrebu. Produktivna je, entuzijastična i odvažna spisateljica koja se okušala u self-helpu, poeziji te dječjoj književnosti i romanima. Aktivna je promotorica poezije. Njen projekt #odapoeziji – poezija na city lights plakatima održava se u kasno proljeće od 2016. Radi uspjeha dviju zbirki pjesama „Oda godinama“ i „Pusti“, objavljuje i treću zbirku. Vodi marketinšku agenciju Dhar media zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta, koja vodi niz klijenata, obuhvaća projekte Superbrands, stručni magazin Brend kultura i nagradu Ful kulturno.