Upravljanje i organizacija vremena -online radionica

Ispisati organizaciju svog sljedeće tjedan možeš obaviti u nekih pola sata. Svatko od nas zna ubaciti niz zadataka, aktivnosti i obaveza u neki od planera koji koristi.

Ono što slijedi kasnije su nizovi noćnih mora koje započinju nerealizacijom onoga što smo napisali. Gledajući nemogućnost ostvarenja napisanog prolaze nam glavom vrlo realna pitanja. “Jesam li ja superžena koja se može klonirati ili speedy gonzales? Pa za koga sam ja to napisala ovaj planer? Zaboravi, ništa od toga. Ovo je nemoguće.”

https://www.pexels.com/photo/pen-calendar-to-do-checklist-3243/

Odluka je pala. Pusti planer, dalje ću spontano.

Ovo zadnje je najlošija odluka koju možete donijeti jer vas već iza ugla čeka prokrastinacija odnosno odlaganje poslova i gutači vremena u kojima se nemilosrdno utapate. Gubite kontrolu i nevjerojatno ste iscrpljeni, ne od ganjanja organizacije, već od stizanja odrade poslova koji se gomilaju.

Kompas je potpuno izgubljen, a sljedeća odluka koju donosiš je promjena potpunog koncepta koji ti napokon donosi uspjeh.

Interaktivna online radionica koju smo pripremili o tome kako organizirati vrijeme kako bi imali viška, a ne manjka i izbjegli vlastitu rastrganost donijet će vam novi koncept koji tražite.

Naučit ćeš biti majstorica u izradi tjednih i mjesečnih planova koji rade za tebe kako bi sebi osigurala ono najvažnije, a to je slobodno vrijeme u kojem uživaš, a da pritom ne izbjegavaš svoje svakodnevne radne obaveze i obiteljske zadatke.

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena osobama koje razumiju vrijednost vremena kao najskupljeg resursa i osobama kojima su organizacijske vještine bitne za vlastitu učinkovitost.
Ciljana organizacija vremena u danu i tjednu je prvi i najvažniji korak za postizanje uspjeha u svemu što radite, a ovisi o vašim prioritetima.

Photo by Gustavo Fring from Pexels

Zato ćete na radionici kreirati svoj osobni planer jer svatko je zasebna paleta nekih pojedinosti koje su njemu važne.

Radionica se sastoji od sljedećih koraka:

  • Kotač života – cilj je uspostavljanje balansa kroz životne cjeline
  • Tjedni planer – cilj je osigurati njegovu realizaciju
  • Mjesečni planer – cilj je uvođenje dugoročnog sistema

Došlo je vrijeme da napravite jedu konstruktivnu promjenu koja će vam podići nakratko poljuljano samopouzdanje.

Jedan od osvrta polaznika koji su prošli radionicu organizacije vremena:

„Sad kad je prošao prvi mjesec i ponovno smo se našli imam iskustvo da što sam si manje obaveza zadala i što sam ih stavila u kraće vremenske okvire, imala sam više vremena za sebe i svoju obitelj. Najveće oduševljenje mi je što sam na način kako smo učili stvorila sebi slobodan petak, a da to nisam ni namjeravala. Znam u čemu je kvaka, nisam se forsirala. Bila sam nježna i pažljiva prema sebi, jer sam išla sistemom manje je više.“ …..Veronika Mudri

Photo by Jess Bailey Designs from Pexels

Radionica se održava 16.7.2020. od 20:00 do 22:00 putem Zoom platforme .

Prijavom na [email protected] i uplatom kotizacije od 70 kn dobivaš link za pristup virtualnoj online radionici u trajanju od puna 2 sata. Pripremi papire, bojice i olovku.

Plaćanje je moguće na žiroračun, iz inozemstva putem Paypala ili Revolut kartice (cijena 10 eura) i Keks Payom.

Svaka sudionica dobiva i snimku radionice koja ostaje u trajnom vlasništvu. Radionica je interaktivna te je stoga broj sudionika ograničen na 20.

Edukatorica i autor radionice je naša suradnica Aleksandra Ivanac, Life & Business coach , NLP master practitioner, Theta healing Practitioner, High mediator, mentor mag. prim. educa , art teacher