Seks bez cenzure – Od drolje do samo žene

Napomena urednice: Ovo je kolumna pod psudonimom. Stava sam da osobni razvoj žene, kao uostalom i muškarca, u bilo kojem pogledu ne može proći bez poštivanja i razvijanja svih naših osjeta pa tako i onoga o kojem ne pričamo ili pričamo samo s najintimnijim prijateljicama – SEKSA! Na našu sreću, našli smo ženu koja će kroz prizmu SEKSA dati svoj doprinos osvještavanju žena kao seksualnih bića koja imaju potrebu za seksualnim zadovoljenjem. Neki dijelovi otvoriti će ti nove perspektive i dati ti ideje da na ovom području života (p)ostaneš zadovoljena. Uživaj!

Piše: Samo žena

Prvi dio Seksa bez cenzure počitaj na : Od svetice do kurve

DROLJA ili faza ispunjavam si sve svoje maštarije

Kažu mi žene zamisli on hoće trojac, ja mu nisam dovoljna.

Ili, zamisli hoće da budem s drugim muškarcem, on me ne voli pa me pušta da budem s drugim.

Ova potonja opcija bila je ostvarenje mojih snova. Gotovo svaki dan se sjetim zahvaliti što sam to iskusila u ovoj našoj konzerva sredini.

Kad mi je partner rekao da bi volio da budem s njim i s još dva njegova prijatelja i da on to gleda, moja prva misao je bila (a ta dva frenda su mi bila napeta, i htjela sam biti s njima, ali nisam ga htjela prevariti) “zezaš me, ovo je predobro da bude istina.”

On oduševljen mojom reakcijom jer mu je to san snova (kasnije mi je rekao da je pričao s mnogim muškarcima i da mnogi to žele – vidjeti ženu koju vole da uživa s drugim) i vrlo brzo našli smo se u toj situaciji.

Ne mogu opisati moj gušt, seksa sa dvojicom ili trojicom istovremeno. Taj osjećaj da vladam njima, i svi troje su podređeni mom zadovoljstvu.

Žalosno što je mnogim muškarcima ovo nezamislivo zbog ljubomore i vlasite nesigurnosti – meni ponavljam san snova.

Iskustvo pak bivanja sa ženom i s partnerom pa moram priznati, uf ,da je itekako utjecalo na mene.

Tada sam imala 38 godina, a partner je doveo curu od 19. I ja sam imala fokus na sebe, uspoređivala sam sebe s njom, od gušta nije bilo ni g, rasulo.

On sav u stresu, mislio je da ćemo nas dvije biti zajedno i da će on uživati, a sve se pretvorilo u sajam moje taštine.

Kasnije sam postala sigurnija u sebe i samouvjerenija. Ipak bila sam sama sa ženom i u paru, ali trojac nas dvije i on, možda samo kad sam ja treća nekom paru. Onda da. Ali kad sam ja ta iz para, mislim da ću preskočiti.

Photo by Emiliano Vittoriosi on Unsplash

U ovoj fazi drolje, fazi ostvarenja svih mojih maštarija s partnerom sam otišla u jedan svingerski klub. Opet san snova. Jasna pravila. Vrhunski standardi higijene. U jednoj noći doslovce bez problema, i zavrzlama možeš isprobati sve što si čitav život htio.

Tu sam isprobala tzv. redaljku. Bila sam s njih 11 muškaraca zaredom. U mom omiljenom položaju – doggyju. Tako da ni ne znam s kim sam bila. S leđa mi je prilazio jedan pa drugi, i tako ako se dobro sjećam 11.

Moj partner je cijelo vrijeme bio uz mene. I jedino tako sam se i osjećala dobro i sigurno. Nije mi žao i ne sramim se što sam to sve probala. I ne samo probala nego itekako uživala.

Žao mi je što kao ljudi nismo iskreni jedni prema drugima. Što skrivamo svoje maštarije i što kad ih kažemo partneru on ih osudi i odbaci nas.

Kao što su ti muškarci bili odbačeni od žena koje vole pa su sa mnom ostvarili svoje maštarije, tako sam i ja jednom svom partneru kojeg sam baš voljela i planirala biti s njim do kraja, a s kojim je prvi seks bio takav da sam se rasplakala od sreće rekla sve što želim i volim.

Rezultat je da mi je rekao da sam drolja i ostavio me, oženio se kako je sam rekao jednostavnijom ženom, s kojom mu je lakše svaki dan.

DANAS – SAMO ŽENA

Danas, nakon svih iskustava sam samo žena koja zna što hoće i neće i na što (ne) pristaje Zahvalna na svim iskustvima. Zahvalna na brojnim odnosima i orgazmima nakon skoro svakog jer volim završavati stvari, haha.

Zahvalna što znam da nikom nikad nisam dala radi mira u kući nego sam si sve uzela radi svog i njegovog zadovoljstva Zahvalna sam i na tom osjećaju predavanja, prepuštanja, potpunom gubitku sebe koji doživljavam u seksu kad mogu otpustiti sve kočnice i izgubiti se, a opet istovremeno naći cijelu sebe. Danas ne pristajem na manje nego sam iskusila. Na fantastičan seks, na otvorenost i iskrenost, na prihvaćanje bez osuda. Volim život. Volim iskustva koja nam on i ovo tijelo pružaju.