Helena Fjorović: Za mene je sreća smisao života

IS: Predstavi nam se u par rečenica.

HF: Ja sam jedna obična žena koja je s 18 godina došla u Zagreb na staž kao medicinska sestra i ostala u ovom predivnom gradu. Ja sam Helena Fjorović, razvedena, imam 40 godina, sinove Maria i Luku i zadnjih 5 godina sam sa svojim zaručnikom vlasnica centra za oblikovanje tijela Linea Snella Zapad u Prečkom.

Foto:osobna arhiva

IS: Što je za tebe sreća?

HF: Što je za mene sreća? Za mene je radost i sreća smisao života.

IS: Koja je tvoja jutarnja rutina za sretan početak dana?

Jutarnja rutina za sretan početak dana je uvijek i zauvijek mlaka voda s limunom i probiotikom, doručak i bijela kava sa stevijom. To je svaki dan isto bez obzira gdje se nalazim. Volim navečer okvirno isplanirati dan pa ujutro znam što me čeka i to mi daje mir i opuštenost. U svaki dan ulazim s osmijehom i svjesno kreiram divan ostatak dana.

IS: Kada bi imala jednu super moć, koja bi to bila? 

HF: Super moć?  Mislim da svi imamo razne super moći. Jedna od njih je svakako što mogu jesti naizmjenično slatko pa slano pa slatko hahaha  Voljela bih da mogu letjeti u stvarnosti, ne samo u mislima 🙂

IS: Tko ti je najveća inspiracija?

HF: Najveća inspiracija mi je feedback ljudi s kojima provodim većinu svog vremena. Kad vidim da se međusobno inspiriramo i podržavamo, ništa mi više ne treba.

IS: Na koji uspjeh si najviše ponosna u svom životu?

HF: Trenutačno sam najviše ponosna na svoj seminar Reprogramiranje u Dubrovniku gdje 5 dana vodim 8 žena i živimo i radimo na sebi zajedno. To je tako predivno i osjećam da sam poprilično hrabro krenula u taj pothvat i dobila više od očekivanog.

IS: Što je ono što te uvijek podigne kada stvari postanu teške?

HF: Uvijek me podigne uvjerenje da u svakom trenutku imamo više mogućnosti i više izbora. Što god da se dogodilo, neću spavati ispod mosta niti umrijeti od gladi 🙂

https://www.instagram.com/p/B_sUjJYJLlm/

IS: Koja je tvoja najveća osobna transformacija?

HF: Moja najveća osobna transformacija je što sam iz profesije medicinske sestre postala poduzetnica koja vodi druge ljude i klijente do njihovih osobnih transformacija. 

IS: Da si slogan na majci, što bi poručila?

HF: Moj slogan bi definitivno bio #NODRAMA i #SAMOOPUŠTENO Sve je u redu. Opusti se i uživaj jer tu si da budeš sretna i širiš radost.